Wij zoeken invalkrachten met een warm hart voor kinderen

Wij zoeken enthousiaste, betrokken pedagogisch medewerkers voor onze invalpoule

Misschien ligt jouw passie in het werken met baby’s. Of struin je liever met kids door de natuur, bak je een lekkere taart met ze, of maak je de mooiste kunstwerken. En ben je sportief? Dan breng jij onze kinderen in beweging!

ij zet dus je eigen talent in! Voor verschillende locaties zoeken wij nog enthousiaste pedagogisch medewerkers. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk.

Een officiële sollicitatiebrief insturen hoeft niet persé. Wel ben je natuurlijk gediplomeerd om te mogen werken in de kinderopvang. We ontvangen graag je CV.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie, stuur dan je reactie per mail aan: a.stokkers@avonturijn.nl

Mail annet stokkers

Is dit je functieprofiel?

  • Je beschikt over een kwalificerende opleiding om te kunnen werken in de kinderopvang.
  • Je hebt een vriendelijke, respectvolle en open uitstraling.
  • Voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders en collega's beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je wordt enthousiast en blij van kinderen 
  • Je creëert een veilige, vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en stimuleert ze om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Je bent collegiaal, werkt graag in een team enhebt een flexibele houding.
  • Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over he werkzaamheden.
  • Een uitdaging ga je niet uit de weg en je staat open voor feedback en ontwikkeling.

.

Herken je jezelf in de hierboven geschetste profielschets? Lees dan verder wat wij je te bieden hebben en solliciteer!

Wat hebben we jou te bieden?

Kinderopvang Avonturijn is een middelgrote kinderopvangorganisatie, werkzaam in een straal van 30 kilometer rondom Ruurlo. We vinden de persoonlijke benadering van klanten en medewerkers erg belangrijk! Het bedrijfsbureau in Ruurlo draagt er zorg voor dat alles achter de schermen goed is geregeld. Daardoor kunnen de pedagogisch medewerkers voor 100% alle aandacht aan de kinderen schenken

Wat ga je doen?
Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Je stimuleert baby's in hun motorische ontwikkeling, laat dreumeses kennismaken met de natuur en laat peuters hun talenten ontdekken tijdens een creatieve of muzikale activiteit. Je prikkelt kinderen tot het aangaan van nieuwe uitdagingen en begeleidt ze daar waar nodig.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van een activiteitenaanbod op de groep. Van muziek maken tot kunstwerken creëren en natuurlijk buiten ravotten of er samen op uit trekken.
Samen met je collega's zorg je voor een fijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Goed contact met de ouders vinden we erg belangrijk. Je communiceert op een open, vriendelijke en enthousiaste manier. Via Mijn Avonturijn app stuur je gedurende de dag foto's en korte berichtjes naar ouders over de leuke momenten die je met de kinderen beleeft. Je zorgt voor een goede en gezellige werksfeer, waarbij je het beste uit jezelf en je collega's weet te halen.

Reageer meteen!

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met diverse scholingsmogelijkheden, zodat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. De arbeids-voorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang. Het salaris van de pedagogisch medewerker ligt tussen
€ 2.047,= en € 2.793,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Tevens kennen we een reiskostenregeling en kun je je voordelig verzekeren via een collectieve zorgverzekering VGZ.

Toch nog eerst meer weten?
Mocht je na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kun je hiervoor eveneens contact opnemen met Annet Stokkers (medewerker P&O).

Stuur je brief met motivatie en cv naar:
Kinderopvang Avonturijn
Nieuwe Weg 5-01, 7261 NL Ruurlo
Telefoon (0573) 760 205

reageer per mail

Deze website gebruikt cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor de bezoeker beter werkt.   Privacystatement

Aquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

akkoord