Vacatures bso

Enthousiaste, sportieve, creatieve collega’s voor één van onze bso-locaties 

Als de kinderen na schooltijd op de buitenschoolse opvang komen, hebben ze de hele dag geconcentreerd in de schoolbanken gezeten. Dan hebben ze zin in actie en willen dan vooral een leuke tijd beleven! Ben jij die enthousiaste, sportieve en creatieve duizendpoot die dan steeds weer nieuwe activiteiten met ze onderneemt?

Werk je graag met kinderen en weet je op een creatieve manier aan te sluiten bij de behoeften en de ontwikkeling van het individuele kind én heb je ze ook echt iets te bieden?
Als je dan ook nog voldoet aan het gestelde functieprofiel, dan heeft Kinderopvang Avonturijn een fantastische baan voor je beschikbaar!  Want na schooltijd begint het leukste deel van de dag, voor de kinderen én voor jou.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je reactie per mail aan: a.stokkers@avonturijn.nl

mail annet stokkers

Is dit je functieprofiel?

  • Je hebt een vriendelijke, respectvolle en open uitstraling.
  • Je bent enthousiast en wordt blij van kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
  • Je bent goed in het begeleiden van kinderen, individueel en in groepen.
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s, maar je kunt een groep kinderen ook zelfstandig begeleiden.
  • Met je organisatietalent kun je (bijvoorbeeld in de vakantie) ook een grotere activiteit, zoals uitstapjes en dergelijke organiseren.
  • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden van de bso. Op schooldagen van 13.30 tot 18.30 uur en in de vakanties kun je de hele dag werken. Ook ben je bereid om op een aantal ochtenden ook de voorschoolse opvang (van 7.00 tot 8.30 uur) te verzorgen.
  • Je beschikt over een kwalificerende opleiding om te kunnen werken in de kinderopvang.
  • Het is een pré als je een rijbewijs en een auto hebt.

Nog steeds enthousiast?

Lees dan verder wat wij jou kunnen bieden en stuur een mail naar ...

Annet stokkers

Wat hebben we jou te bieden?

Kinderopvang Avonturijn is een middelgrote kinderopvangorganisatie, werkzaam in een straal van 20 kilometer rondom Ruurlo. We vinden de persoonlijke benadering van klanten en medewerkers erg belangrijk! Het bedrijfsbureau in Ruurlo draagt er zorg voor dat alles achter de schermen goed is geregeld. Daardoor kunnen de pedagogisch medewerkers voor 100% alle aandacht aan de kinderen schenken.

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met diverse scholingsmogelijkheden. De arbeids-voorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 2.047,= en € 2.793,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Tevens kennen we een reiskostenregeling.

REAGEER METEEN!

Indien je ook een VVE-diploma (bij voorkeur Startblokken) bezit én over het taalniveau 3F beschikt, dan kun je op de ochtenden ook aan de slag op één van onze speelleergroepen, dit in combinatie met het werken op de bso. Zeg je nog steeds volmondig ja, stuur dan een mail naar Annet Stokkers en maak je belangstelling kenbaar!

Toch nog eerst meer weten?
Mocht je na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kun je eveneens contact opnemen met Annet Stokkers (medewerker P&O). Stuur je reactie naar:
Kinderopvang Avonturijn
Nieuwe Weg 5-01, 7261 NL Ruurlo
Telefoon (0573) 760 205

reageer per mail
Locaties bso

Deze website gebruikt cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor de bezoeker beter werkt.   Privacystatement

Aquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

akkoord